Благодарим Ви за регистрацията! Вие направихте първата стъпка от регистрацията.

За да я завършите напълно, прочетете имейла, който сте получили на посочения от Вас имейл адрес, и направете плащането.

Тя ще се счита за валидна и успешна след плащане и попълване на потребителския формуляр по-долу, което е необходимо условие, за да създадем вашия акаунт за достъп.

Допълнителна информация за нашата система на обучение можете да откриете и в прикачените документи към този имейл.

* Задължително поле


Въведете валиден електронен адрес за обратна връзка.


Клиентът може да е различен от потребителя (например родителят е клиентът, а детето е потребителят)


Въведете телефон за връзка


Населеното място е нужно за организираните събития на живо и лични срещи, когато е необходимо. Адресът също се изполва за изпращане на сертификати и награди.


Потребителят може да е различен от клиента (например детето е потребителят, а родителят е клиентът)


Потребителят може да е различен от клиента (например детето е потребителят, а родителят е клиентът)


Датата на раждане е необходима при създаване на потребител в системата и определяне на правилната група упражнения според неговата възраст.

Иновативно онлайн обучение със съвременни образователни технологии;Подобряване на когнитивните умения като памет, учене, внимание, концентрация, фокус, увереност, вземане на решения, логика, обработка на звуци, езикови умения, четене, обработка на информация и т.н.;Подобряване на успеха и уменията за учене;Нетрадиционен подход за изучаване на английски език чрез невропластика и компютърна игра;Подобряване нивото на владеене на език;Подобряване на произношението;Подобряване на слуховата обработка свързана с английския език;По-гладко четене;По-добро разбиране;Изграждане на американски акцент;Нямате време за курсове по английски език през деня;Нямате време за пътуване от дома до училище или от офиса до училище и обратно;Матурата по английски език наближава;Искате нивото ви на английски език да е подходящо за матурата в 12 клас в САЩ (изпит K-12);Предстои ви работа в чужбина;Мечтаете да учите в чужбина;Професионална необходимост;Обективна и измерима обратна връзка;Друго:


За да има по-добри и явни резултати се препоръчва протокол от 4.2 часа - 5 x 50 минути.

4.2 часа за оптимални резултати (5 x 50 минути)2.5 часа за добри резултати (3 x 50 минути)2.5 часа за добри резултати (5 x 30 минути)1.5 часа за минимални резултати (3 x 30 минути)


Играта на компютър с клавиатура и мишка е различно от игра на смарт телефон или таблет. От таблетите, единствено се поддържа iPad. Android и други таблети не се поддържат.

ДаНе съм сигуренНе


Тестове по английски език съдържат различни типове въпроси, които оценяват вашата лексика, граматика, слушане с разбиране и т.н. Понеже системата е създадена от американски учени, резултатите от теста отнасят знанията на ученика към класа, за който той е подготвен, съпоставимо към образователната система в САЩ. Тестът измерва резултатите на ученика спрямо показателите: Grade Equivalent, National Percentile и Reading Proficiency Levels. Тестът е труден за хора които не са родени в английско говоряща държава, дори за някои преподаватели по английски език. За повече информация виж тук: https://goo.gl/Wb4GoZ

НеДа


Какво бихте искали да постигнете с помощта на програмата?