Участвай в необикновената игра на Neuro English и спечели наградите ни

ЛАПТОП, СМАРТФОН или СПОРТНА ГРИВНА

ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА: 01.04 – 31.05.2021 г.

КАКВИ СА НАШИТЕ НАГРАДИ

ЛАПТОП

Acer Aspire 3 A315-23G

AMD Ryzen 3 3250U (2.6/3.5GHz, 4M) AMD Radeon 625 2GB GDDR5 8 GB DDR4 256GB M.2 NVMe SSD

15,6″ (39.62cm) 1920×1080 матов дисплей, 24 месеца гаранция .

ТЕЛЕФОН

Смартфон Nokia 5.4

6.39” HD+ дисплей с вградена камера. Четворната 48 MP камера и 16 MP предна камера. Адаптивна батерия, която осигурява заряд до 2 дни.

Пригоден за Android 11 и следващи версии.

СПОРТНА ГРИВНА

Xiaomi Mi Band 5

Цветен дисплей AMOLED True Color 1.1″ и подсилено стъкло 2.5D. Водоустойчива до 50 м. Свързване с Bluetooth 5.0 BLE

Батерия до 14 дни. 11 спортни функции.

.

РЕГИСТРАЦИЯ

  Title  Харесайте и подкрепете една или повече от нашите активности. Тези активности отразяват нашата мисия и ценности и малките промени тук и по света, които искаме да постигнем.

  Изпратете кратък текст с вашето лично изявление, което да започва с думите:

  "Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото …"

  В рамките на 100-150 думи трябва да опишете какво ви харесва в Neuro English и Fast ForWord, връзката между тях и/или как ви вдъхновява. Подсказваме (има информация за NeuroEnglish и Fast ForWord на сайта ни).

  Желаем ти Успех!


  0


  Въведете валиден електронен адрес за обратна връзка.


  Име на участникът в играта


  Фамилия на участникът в играта


  Въведете телефон за връзка


  Въведете населено място.

  • С попълването на онлайн формата за регистрация, участникът сe съгласява с „Общите условия“ и “Условията на играта” на Европейски център по невронауки EООД за събиране и обработка на личните му данни от Организатора на кампанията.
  • Личните данни предоставени от участниците са конфиденциална информация, защитена съгласно ЗЗЛД и действащата нормативна уредба.
  • Съгласен съм инициалите ми, посоченият от мен град, активностите, които подкрепям, и изпратеният от мен текст, да бъдат публикувани на официалния сайт, страниците в социалните мрежи на Европейски център по невронауки ЕООД, както и в официални медии.
  • В случай, че спечеля награда от играта, съм съгласен името и фамилията ми, ми, посоченият от мен град, активностите, които подкрепям, и изпратеният от мен текст, да бъдат публикувани на официалния сайт, страниците в социалните мрежи на Европейски център по невронауки ЕООД, както и в официални медии.
  • Доброволно предоставям данните си за участие в играта и други маркетингови и рекламни цели на Европейски център по невронауки ЕООД.


  УСЛОВИЯ НА ИГРАТА

  Играта е организирана от Европейски център по невронауки ЕООД, стартира на 01.04.2021 г. и продължава до 31.05.2021 г. В играта могат да участват единствено физически лица, без възрастови ограничения. На специализирана страница на уебсайта на Европейски център по невронауки ЕООД са публикувани условията и необходимите дейности за играта, а именно попълване на регистрационна форма, избиране на активности за подкрепа и изпращане на послание за Neuro English.

  Печелившите участници, трима на брой, ще бъдат избрани на случаен принцип измежду лицата, изпълнили и трите условия. Подаването на изявление се осъществява чрез публикуване на текста в специализирано поле на съответната страница на Neuro English. Със заявяване на желание за участие в Играта, а именно чрез попълване на регистрационната форма, избиране на активност за подкрепа или изпращане на послание, всеки Участник автоматично приема настоящите правила на Играта безусловно. Пълнолетните дееспособни лица правят това лично, а лицата под 18-годишна възраст със съгласието на своите родители/попечители или чрез своите законни представители.

  Участник, който подава текстове с незаконно, нецензурно или обидно съдържание или с друго съдържание, което противоречи на настоящите правила и добрите нрави, щебъде дисквалифициран от участие в Играта и/или лишен от спечелена награда.

  Участник, който подава текстове, които не отговарят на необходимата дължина от 100 до 150 думи или текстове, които не отговарят на изискванията да описват NeuroEnglish или текстове, които съдържат нечетими знаци или думи ще бъде дисквалифициран от участие в Играта и/или лишен от спечелена награда. Европейски център по невронауки ЕООД си запазва правото да изтрива съдържание, което по негова преценка е незаконно, непристойно, обидно или противоречи на настоящите правила.

  НАГРАДИ 1 брой лаптоп (Acer Aspire 3 A315-23G ) 1 брой смартфон (Nokia 5.4) 1 брой спортна гривна (Xiaomi Mi Band 5) Организаторът си запазва правото към момента на връчване на наградите дазамени обявените на тази страница награди с подобни такива (с подобни параметри) от марките Dell, Lenovo, HP, Acer, Asus или други.

  На 1.06.2021 г. ще бъдат изтеглени тримата победители. Имената на печелившите Участници ще бъдат обявени на сайта на Neuro English и във Фейсбук страницата на Neuro English. За да получат наградите си, печелившите участници ще потърсени чрез оставените при регистрацията три имена, адрес на местоживеене, e-mail адрес и телефон за връзка. Организаторът на играта ще се свърже с всеки от печелившите участници на предоставените контакти за уточняване на подробностите по предоставянето и използването на наградата в рамките на 5 (пет) работни дни след обявяване на печелившите участници. Наградите на участниците ще бъдат съхранявани от Организатора в рамките на 20 (двадесет) дни, считано от датата на обявяване на победителите. Европейски център по невронауки ЕООД има право незабавно и без предизвестие да спира и ограничава Участник, когато последният действа в противоречие със законите в Република България, настоящите правила, морала и добрите нрави. Това право се упражнява чрез прекратяване на правата за участие в Играта и премахване на материалите със съответно съдържание.

  Европейски център по невронауки ЕООД запазва правото си да променя настоящите правила, наградите, датите на началото и края на Играта, без да дължи обещетения, като задължително уведомява посетителите на уебсайта или Фейсбук страницата на Neuro English за промените.

  ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ Участниците в Играта предоставят съгласието си личните им данни, публикувани на Фейсбук страницата им, да бъдат записани в базата данни на Европейски център по невронауки ЕООД и да бъдат използвани от него за бъдещи рекламни дейности (получаване на информация, новини, промоционални обекти, по поща, телефон, електронна поща, кратко съобщение или друг начин) без допълнителни задължения или заплащане.

  ОТГОВОРНОСТ „Европейски център по невронауки ЕООД не носи отговорност в случай на претенции, включително съдебни искове, свързани с точността на личните данни, посочени Участниците във Фейсбук акаунтите им. Участието в Играта е свързано с приемане и със задължението за спазване на настоящите Правила от страна на участниците, направено при посочените по-горе условия. Участието в Играта е безплатно. Освен предварително обявената награда, „Европейски център по невронауки ЕООД не дължи хонорар или друго заплащане на участниците и победителите в Играта, както и на свързани с тях лица.

  При тълкуването на настоящите Правила се прилага законодателството на Република България. Настоящите правила ще бъдат на разположение на заинтересованите участници на адреса на управление на Европейски център по невронауки ЕООД, както и на Фейсбук страницата на Neuro English.

  Научи повече за Fast ForWord :

  Какво е Fast ForWord ?

  Fast ForWord е софтуерна система за изучаване на английски език, която се състои от продуктите Fast ForWord и Reading Assistant. Тя е съставена от различни мини игри, в които се тренират всички основни езикови умения – слушане, четене с разбиране, говорене, граматика.

  Стъпките на обучение са сходни при тези, когато усвояваме майчиния си език. В началото, програмата включва упражнения, където се тренира разграничаването на сходните звукове в английския. По този начин ученикът свиква със звуковете, различни от българския, започва да ги чува и възпроизвежда по-добре. Това подобрява акцента и уменията за слушане.

  Програмата е разработена от невроучени в САЩ, които използват открития как мозъкът се учи, за да могат да създат упражненията по оптимален начин. Самият обучителен процес се случва под формата на игра, чрез преживяване, принципа „проба-грешка“ и модели – така както учим майчиният си език от 3 месечна до 3 годишна възраст. Fast ForWord се адаптира спрямо предизвикателствата на ученика и адаптира упражненията така, че те да отговарят на индивидуалните му нужди.

  Заедно с английския, програмата тренира и над 40 когнитивни умения, включващи концентрация, памет, обработка на информация и др.

  Как протича обучението?

  Обучението чрез системата Fast ForWord се извършва 100% онлайн в удобно за вас време и място. Единствените задължителни условия са:

  • Да имате компютър и слушалки;
  • Да имате стабилна Интернет връзка;
  • Да имате Chrome или съвместим уеб браузър.

  Когато започнете програмата, ще се запознаете със своя ментор. Той/тя ще следи как се справяте в упражненията, ще ви подкрепя, ще изпраща допълнителни материали, ако срещате предизвикателства, и ще отговоря на всичките Ви въпроси.

  Защо Fast ForWord?
  • Обучението е организирано изцяло под формата на онлайн игра. Всички упражнения използват компютърни анимации, което значително улеснява процеса на учене, защото играта е естествения начин за учене при човека. Използват се анимации, картинки и сюжети с цел по-ефективно възприемане и учене;
  • Програмата преодолява обучителните трудности, тъй като тренира слуховата обработка, когнитивните умения и функциите за възприятие на мозъка, както и цялостната памет и внимание;
  • Програмата може да се използва в свободно време на децата и възрастните. Упражненията могат да се правят по всяко време на деня;
  • Персонален учител наблюдава прогреса на детето или Вас по време на обучението и редовно изпраща подробни доклади;
  • Софтуерът зад “Fast ForWord“ следи резултатите на ученика и постоянно адаптира обучението според тях;
  • Изследванията доказват, че в рамките на от четири до шест седмици работа с програмата се постигат резултати, които могат да се постигнат за една-две години със стандартно обучение.
  Факти и научни изследвания

  През последните 20 години повече от 250 научни изследвания от реномирани университети в хиляди училища демонстрират ефективността на нашите програми при ученици в разнообразни области – от начално и основно обучение в детски градини и училища до ученици в гимназии и университети, както и в много други области.

  Организацията “Scientific Learning“, която стои зад Fast ForWord, е основана от Майкъл Мерзеник, Паула Талал, Уилям Дженкинс и Стивън Милър –  световно признати учени и изследователи в областта на образованието, неврологията, пластичността на мозъка, развитието на езика и затрудненията при четене; психологията, поведенческите алгоритми и мултимедийните технологии. Scientific Learning обединява всички тези области на знанието и психологията. Резултатът е достъпна, доказана технология, която помага на учениците да се научат да усвоят езика ефикасно и ефективно.

  Кои сме ние?

  Ние от Европейски център по невронауки предлагаме образователната програма – Fast ForWord – иновативен подход за изучаване на език и развиване на когнитивните ни умения, създаден от невролози и невропсихолози. Уникалният ни подход съчетава науката за учене, науката за работата на човешкия мозък и неговата пластичност, адаптивни технологии в разнообразни учебни среди и играта като първичен и естествен начин за учене. Програмата е подходяща за деца, които имат основни умения за работа с компютър и мишка, както и за възрастни.

  Neuro English e продукт на

  Европейски център по невронауки

  neuro-english.eu
  • Научи английски на ниво роден език
  • Знания за цял живот, базирани на невронаука и невропластичност
  • Онлайн достъп 24/7 от всяко място и по всяко време

  За контакти:

  info@neuro-english.eu

  (+359-2) 408-68-86, (+359-88) 897-31-95