Изявления на нашите участници

Благодарим на всички 687 регистрирали се участници в нашата игра. По-долу следват 70 участника които отговарят на критериите на играта и се доближават най-много до нашите ценности, вярвания и цели.

На 02 ЮНИ 2021 г. на случаен принцип изтеглихме трима участници и спечелилите са:

  1. № 65, Михаил Добрев от Варна
  2. № 6, Мария Василева от Сандански
  3. № 19, Цветина Иванова от София

Ще се свържем с тях допълнително, за да уточним получаването на наградите.

Поздравления и до нови срещи!

# Инициали и населено място Изявление
1 В. К. от Смолян Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото помага на всеки да се развива и дава шанс за постигане на целите. Мотивира и допринася за развитието ни във всяка една насока като ни помагат да превъзмогнем страха от това, че не можем и няма да успеем.
Прилагат се съвременни методики, което е от много голямо значение в това време!
2 Ж. С. от Силистра Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото са като фитнес за мозъка. Откакто дъщеря ми използва програмата Fast ForWord, виждам напредък в нейното мислене и концентрация. Приложението се фокусира върху индивидуалните й възможности.
3 Ж. К. от Сливен Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото давате възможност на всяко дете със СОП да се чувства прието, обичано и възможност да развива своя потенциал.
4 Н. С. от Враца Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото са иновативни и полезни. Прилагате много нови и интересни методи.
5 С. Д. от Варна Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото е иновативен онлайн курс за деца и възрастни, целящ усвояването му на ниво роден език по лек и забавен начин. Харесва ми, че обучението е създадено под формата на мини онлайн игри и задачи, които развиват нови способности, а стремежът от учащите е подобряване на постигнатите резултати. Допада ми ,че обучението с Neuro English е тясно свързано с науката невропластика, която е в основата на продукта Fast ForWord с която се подобряват когнитивните умения като: внимание, памет,обработване на информация, логическото мислене, които имат ключово знчение при усвояването на нови знания. Постигнатите резултати остават за по-дълъг период от време, което е много добра мотивация за хората да започнат изучаването на чужд език с Neuro English.
6 М. В. от Сандански Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото
Имам аз една мечта, да порасна, да творя.
Но науката е толкоз сложна, че и дори невъзможна.
Дадоха ми ето този мил съвет – Невроинглиш най-напред да потърсиш в интернет.
С таз игра е интересно и работи безпогрешно.
Математика, английски там уча, без дори да знам…
Всеки ден се забавлявам, искам аз да продължавам да напредвам по нивата, да се случват чудесата.
Мисля си сега на баба да предложа таз забава – тя е стара и се чуди всеки ден по нещо губи.
Невроинглиш подмлади я, като истинска фурия.
Всичко помни, всичко знае тази баба пак сияе.
И сега от мен един съвет Който иска занапред да е здрав и вдъхновен,
Невроинглиш като мен да тренира, да играе, да се учи и да знае!
7 М. К. от Пазарджик Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото помага на мен и моето дете да научим достатъчно бързо и ефективно английски език
8 Д. Й. от Варна Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото дава възможност да погледнем на образованието от нов ъгъл.
9 И. М. от Пловдив Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото обучението е онлайн под формата на компютърна интернет игра и имаш възможност да го правиш по всяко време, в удобно за теб място. Наистина впечатляващото е, че получаваш персонален учител, който следи работата ти и дава напътствия по задачите и прогреса.
Доброто в системата е, че тя следи резултатите на всеки индивидуален ученик и персонализира обучението, като набляга на задачите, които са по-трудни, и пропуска материала, който вече е добре усвоен.
10 В. М. от гр. Раковски Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото предлагат нов, интересен и полезен начин на обучение, който обогатява знанията на всеки желаещ да постигне високи резултати в своята езикова култура. Neuro English и Fast ForWord предоставят редица удобства, тъй като упражненията могат да се провеждат в удобно за ученика време. Това е предимоство в забързаното ежедневие, изпълнено с много задачи. Всеки който избере да се запише на обучение при Neuro English и Fast ForWord, ще бъде удовлетворен от ефективността на учебния процес, защото те използват методи на обучение, които насърчават ученика и автоматично му помагат да се качи стъпало на горе в приключението наречено-изучаване на чужд език. Отдадеността им в работата е причина за техния успех и добрите резултати на техните ученици.
11 Р. С. от Карнобат Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото подкрепят възможността за всяко дете да разгърне пълния си потенциал, децата със СОП да имат равен старт.
12 М. П. от Раднево Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото предлагате обучение по английски език и терапия за деца с нарушения в развитието. Вашите цели са повишаване на езиковите знания по английски език на ученици и възрастни, както и подпомагате деца със затруднения чрез методите на невропластиката по един достъпен, интересен и развлекателен начин, под формата на компютърна игра и забавление!
13 М. Н. от София Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото този метод не се е използвал в България и се основава на невропластичноста и неврологията. Децата ще учат и играят едновременно,ще се запомнят и ще се забавляват. Това е съвършенна дигитална технология, която поставя обучението на ново ниво.
14 М. С. от Варна Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото предоставят удобен (онлайн) и иновативен (под формата на игри) начин за учене на английски език. За мен е важно персонално адаптираната програма и обратната връзка, както и гъвкавостта във време за провеждане на обучението. Харесва ми, че акцентът е комплексен -създават се умения за слушане с разбиране, писане, говорене, четене. Курсовете са подходящи за цялото семейство и обучението минава като забавление, а не като традиционните еднообразни курсове с предварително съставена и следвана от всички програма. Най-много ме впечатли, че може да се ползва от деца със специални образователни потребности и прави английския език достъпен и за тях.
15 Х. П. от София Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото с Fast ForWord четенето и ученето се подобряват значително, по-лесно се разбира смисъла на текстовете и се подобрява значително способността на човек да се фокусира и да обръща внимание на детайлите. Neuro English дава шанс да се научи езика от удобно място и удобно за мен време на всеки един компютър.
16 Г. П. от Пловдив Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото, е различен метод за учене и смятам, че всички курсове от този тип трябва да се провеждат по такъв различен за нас начин. Харесва ми това, че можеш да се упражняваш по всяко едно време независимо от местоположението ни. Харесва ми темпото с което работи “NeuroEnglish” и колко бързо мотивира един човек да надгражда своите езици. Харесва ми индивидуалността, с която работи “NeuroEnglish”. При всеки продължителността на курса зависи от напредъка и натрупаните знания по време на курса. В заключение бих казала, че това е бъдещето на науките и трябва повече такива институции да вземат пример от вас и да направят ученето на даден език много по-интересно и дори развлекателно.
17 К. П. от Plovdiv Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото е много по-различен. Той използва невропластиката – способността на мозъка да се променя и подобрява – за да развие когнитивнитe умения, които помагат на детето да чете и да учи ефективно. С помощта на систематични, интензивни и адаптиращи се умствени упражнения, Fast ForWord помага на мозъка да реорганизира и подобри функциите си. Fast ForWord използва точки, нива, звуци и забавни графики, за да отбележи прогреса на учениците и да създаде атмосфера на компютърна игра. Тя се адаптира, за да могат децата да работят на ниво, което не е нито прекалено лесно, нито прекалено трудно.
Програмата може да се използва и на iPad. Кое дете не обича да играе на iPad? Програмата е интересна и за тийнейджърите, защото е по-добра за учене на думи, отколкот
18 Л. Л. от ПЕЩЕРА Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото дава възможност на всички да научат английски език по различен метод под формата на комютърна игра .Навсякаде и по всяко време ,което е супер удобно .Всеки получава персонален учител .Системата ни следи резултатите на всеки ученик и персонализира обучението, като набляга на задачите, които са по-трудни, и пропуска материала, който вече е добре усвоен.Всеки може да избере натовареност та според свободното си време ,което прави курса невероятен и дава отлични резултати .
19 Ц. И. от София Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото се опитвате да представите английския език към хората и по-конректно – децата, по един интересен, забавен и иновативен начин, който да ги накара с интерес да го учат, а не по задължение.
20 Р. Х. от Бяла, Русе Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото вие помагате на хората по най-добрия начин. Стремите се на децата да не им е трудно, а забавно. Помагате на всички хора да могат да се развиват в различни среди. Така за тях е по-лесно и са доволни. Както те – така и вие. Английският език в днешно време е много важен и благодарение на вас неговото изучаване става лесно и забавно.
21 Р. А. от Дулово Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото уроците по английски език са поднесени по достъпен и развлекателен начин, както за децата, така и за възрастните. Така поднесени те оставят трайни следи, което допринася за по нататъшното емоционално и комуникативно развитие.
22 С. Л. от Троян (5600) Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото помага в усвояването на английски език по лесен и забавен начин, чрез цветни анимации и графики. Освен това, по време на обучението, всеки получава личен ментор, който следи и помага за напредъка, дава полезни напътствия и ни стимулира сами да стигнем до отговора. Програмата е различна от останалите, защото чрез игра се постигат бързи резултати, учи се лесно и се обръща специално внимание на всеки.
23 Е. Д. от Русе Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото е разнообразна развлекателна и може да се внедри в онлайн обучението на учениците!!
24 Л. Д. от София Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото това е изключително иновативен и модерен подход към изучаването на английски език. Харесва ми това, че се използват научни подходи към усвояването на матреиала. Възможността за неговото адаптиране към индивидуалните възможности на учащия се е уникална. Най- накрая , но не и на последно място ми харесва това, че програмата развива и множество други умения.
25 Н. Д. от Хасково Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото предлага онлайн курсове по английски език под формата на компютърна интернет игра
26 Г. М. от София Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото предоставят лесен и забавен начин за получаване и подобряване знанията по английски за деца за по-кратко време и по по-ефективен начин.
27 Е. П. от София Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото прилагат иновативни методи, съобразени с индивидуалните потребности и възможности. Това води до разгръщане на потенциала и изгражда увереност в децата. Самият метод е прекрасен – всичко се случва под формата на игра.
28 С. К. от Бургас Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото давате подкрепа и за деца и за родители, чрез иновативни методи за обучение с обратна връзка, а обучението под формата на компютъра игра позволява по – лесно усвояване на материята.
29 Д. И. от Несебър Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото е идеалната програма за изучаване на английски език и за подобряване на четенето и уменията за учене.
30 С. Д. от София Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото обученети организирано изцяло под формата на онлайн игра. Харесва ми как всички упражнения използват компютърни анимации, което значително улеснява процеса на учене, защото играта е естествения начин за учене при човека. Използват се анимации, картинки и сюжети с цел по-ефективно възприемане
Програмата преодолява обучителните трудности, понеже тренира слуховата обработка, когнитивните умения и функциите за възприятие на мозъка, както и цялостната памет и внимание.
Също така програмата може да се използва в свободно време на децата и възрастните, а упражненията могат да се правят по всяко време на деня. Голям плюс е и, че персонален учител наблюдава прогреса на детето или Вас по време на обучението и редовно изпраща подробни доклади.
31 В. Б. от Любимец Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото предлагат онлайн курсове по английски език под формата на компютърна интернет игра. Учениците, избрали курсовете по английски, имат възможност да правят упражнения по всяко време, в удобно за тях място.
Fast ForWord е идеалната програма за изучаване на английски език и за подобряване на четенето и уменията за учене. Fast ForWord подобрява когнитивни умения като памет, звукова обработка, внимание, фокус и други.
32 Я. К. от Бургас Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото обучението става на базата на мини игри, в които се тренират всички основни езикови умения – слушане, четене с разбиране, говорене, граматика.
Стъпките на обучение са сходни при тези, когато усвояваме майчиния си език.
Програмата е разработена от невроучени в САЩ, които използват открития как мозъкът се учи, за да могат да създат упражненията по оптимален начин. Самият обучителен процес се случва под формата на игра, чрез преживяване, принципа „проба-грешка“ и модели – така както учим майчиният си език от 3 месечна до 3 годишна възраст. Fast ForWord се адаптира спрямо предизвикателствата на ученика и адаптира упражненията така, че те да отговарят на индивидуалните му нужди.
Обучението чрез системата Fast ForWord се извършва 100% онлайн.
33 П. Г. от Бургас Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото имаме дете със СОП в семейството и знам колко е труден учебния процес за него и как без желание ходи на училище. По цял ден е пред лаптопа и сам си търси английски програми за изучаване на езика.Предпочита да говори английски но не и български.Затова Ви поздравявам за всичко което правите.
34 Г. Е. от с. Горен чифлик Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото преподаването на езика става под формата на игра и е лесно и приятно за всеки, който се обучава.
35 А. С. от Русе Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото курсът е базиран на науката невропластика, като упражненията се адаптират спрямо резултатите на ученика. Когато ученикът се справя добре, трудността на упражненията постепенно се увеличава, а когато се срещат затруднения, системата на курса по английски повтаря материала, докато се овладее.
36 A. A. от Sofia Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото се изучава Английски език под формата на компютърна игра, чрез метода на невропластиката, 100% онлайн, в удобно за мен време и място.
37 М. Р. от Плевен Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото чрез прилагане на иновативни интервенции, базирани на невронауката, помага за развитието на децата
38 Х. Х. от Ямбол Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото дават възможност на всяко дете да разгърне пълния си потенциал; защото методите на обучение са иновативни и научно-доказани .
39 Ц. Р. от Девня Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото чрез тях ученето на английски език е интересно, забавно и лесно! Много добре е подбран начина на обучение и усвояване, под формата на игри!По този начин ученето от страна на децата не е никак трудно и банално, а напротив – забавно! Лексиката и граматиката им се обогатяват, произношението им постепенно става все по-правилно. Така децата с увереност могат вече да разговарят на този така актуален език, който преди курса са смятали за много труден и невъзможен за усвояване. Харесвам този начин на обучение (в случая Neuro English и Fast ForWord), именно защото всичко е предвидено за обучението на всяко дете по индивидуален начин, и спрямо възприятията на всяко едно от тях, зависи продължителността на курса.
40 В. Л. от София Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото позволява да научиш английският език лесно и на достъпно ниво ,както и програмата-софтуер,която е създадена под формата на игри: компютърни анимации, спомага за подобряване на акцента и уменията за слушане.
41 Д. Г. от Костинброд Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото дава една уникална възможност на всеки един ученик да се справи с английският език и ученето на езика става по-забавно и по-лесно. А най-хубавото е,че има и обратна връзка и когато на един ученик му е трудно винаги ще може да се консултираш с персоналния си учител. И най-важното,можеш да учиш по всяко време. Най-добрите онлайн курсове са в Neuro English така че препоръчвам горещо!
42 М. П. от София Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото
е онлайн програма и е идеална програма за изучаване на английски език и за подобряване на четенето.
43 Р. М. от с.Шкорпиловци Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото дават възможност на малки и големи да се научат да говорят английски като роден език.
44 Г. З. от София Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото е с уникален подход в три стъпки за изучаването на английски език и е създадена чрез научно доказани технологии за учене и четене на език. ForWord е разработена от екип, съставен от световноизвестни невролози, невробиолози, психолози, невропсихолози, учени в областите на когнитивната неврология, мозъчната пластичност, поведенческите алгоритми, психофизичните методи, молекулярните и поведенческите невронауки. Една от основните цели на екипа е да насочат Fast ForWord към естествения биологичен начин на учене при човека и да се преодолеят основните причини за трудностите при четене, разбиране и учене на език. Няма друг аналогичен на Fast ForWord продукт, който да постига това.
Тя програмата с която лесно се учи език. Чудесно е да се започне с н
45 Л. Р. от София Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото обучението е организирано изцяло под формата на онлайн игра. Използват се анимации, картинки и сюжети с цел по-ефективно възприемане и учене; програмата преодолява обучителните трудности, тъй като тренира слуховата обработка, когнитивните умения и функциите за възприятие на мозъка, както и цялостната памет и внимание; програмата може да се използва в свободно време на децата и възрастните. Упражненията могат да се правят по всяко време на деня.
46 М. П. от София Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото
предлага онлайн курсове по английски език под формата на компютърна интернет игра
47 Н. П. от Сливен Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото идеите за развитието на децата от ранна детска възраст са чудесни. Изучаването на английски език стана необходимо в този бързо развиващ се живот.
48 В. Х. от Роман Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото е чудесен…Разбирането на езика е мозъчна задача на високо ниво. Езикът е от решаващо значение, фундаментът, за развитието на грамотността.

Учениците имат нужда от силна памет, отлично внимание, бързо обработване и точна последователност, за да успеят с академичните среди. Те трябва да могат да чуват различията между звуците, защото това променя значението (например “peas” срещу “peace”). Те трябва да разпознават бързо и точно съответните звуци на речта до букви от азбуката.

Всички тези когнитивни способности помагат на учениците да слушат, говорят, четат и пишат.

49 С. Ц. от Плевен Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото хората имат възможността по лесен и достъпен начин да научат английски език. Самият начин на учене е много добре замислен. Игрите допринасят за адаптирането на учещия се. Процесът се превръща в едно интересно, забавно и ненатоварващо приключение. В краят на обучението, учащите се могат да работят с английският език както писмено, така и говоримо. Ражда се увереност в комуникацията.
50 Т. И. от с. Катуница, обл. Пловдив Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото е идеална програма за изучаване на английски език и за подобряване на четенето и писането.Програмата помага на способността на мозъка да приема новите умения за учене и гладко четене на малки и големи!!!
51 С. С. от Чирпан Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото системата на обучение е разработена на базата на научни проучвания и е ориентирана изцяло към овладяването на езика както майчиния.Има акцент към обучението на деца с различни потребности .
52 К. М. от Перник Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото ми допадат всички инициативи които предприемате .Целите ви са страхотни и ги приветствам с две ръце.
53 М. А. от Враца Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото разгръща потенциалните възможности на децата, което е прекрасно. Дава обективни възможности на родителите да участват в обучението и развитието на техните деца.
54 Б. С. от Пазарджик Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото подпомагат деца със СОП.Прилагат иновативни и научни методи на обучение.Технологиите са бъдещето на децата.
55 А. Н. от София Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото щастието и знанията са най-добрата мотивация, съобразено с личните потребности и темпове на развитие, както и умствения капацитет. Fast ForWord е като фитнес за мозъка.
56 М. М. от Пловдив Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото подходът е индивидуален – с грижа и обич, базиран на науката. Децата получават начини бързо да постигат резултати в личностното си развитие.
57 М. П. от София Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото
е идеалната програма за изучаване на английски език и за подобряване на четенето и уменията за учене. Fast ForWord подобрява когнитивни умения като памет, звукова обработка, внимание, фокус и други.
58 К. К. от Варна Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото основната цел на курса по английски език на Neuro English е усвояването на ниво роден език по лек, весел и забавен начин. Учениците по време на курса по английски език активно работят за подобряване на когнитивните умения, които са основата на езика и грамотността.
59 М. Е. от гр. София Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото предлага иновативни методи за учене, които разчитат на подобряване на когнитивните умения и възприемчимостта към нови знания.
Учила съм чужд език и преди, но не постигам особено добри резултати. Любопитна съм да видя до какви резултати води учене на чужд език посредством онлайн игри и нестандартни техники.
60 М. А. от Мездра Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото софтуерната система за изучаване на английски език е умело приложена от преподавателите в Neuro English. Допада ми адаптивността на системата спрямо скоростта на учене и напредъка на детето. Упражненията за мозъка са интензивни и много резултатни.
Харесва ми, че доверилите се на Neuro English и Fast ForWord с всеки изминал урок стават все по-независими и уверени! Придобиват самочувствие и практически умения. Учениците са подготвени за ефективно четене и учене, благодарение на иновативната софтуерна система. Тя развива цялостната грамотност и отключва пълният личностен потенциал.
Допада ми индивидуалният и иновативен подход в обучителния процес. Харесва ми акцентът и разбирането, че всичко е в мозъчните клетки и активните зони в тях.
61 И. Х. от Русе Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото винаги съм отворена за нови методи,предложения и идеи относно обучение,знание и възпитание не само за деца но и за възрастни
62 С. С. от Плевен Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото без да ви познавам, съм впечатлена от активностите и ценностите, към които се стремите! Темата за емоциите, емоционалната интелигентност и тяхната роля за качеството на живота, са ми много близки. Работейки 40г. с малки деца, няма ка пк да не стигнеш до извода, че човекът е човек, когато е социално ангажиран! Емпатия, съпричастност, съпреживяване, споделяне, разбиране, грижа, обич, нежност, уважение, тактичност, толерантност, са част от ценностите, които притежавайки ги, си подаряваме качество на социалния си живот. Затова сме длъжни, да направим това и за децата ни.
Децата със СОП, естествено, че трябва да получат адекватни, преди всичко условия на живот и възможности за равен или според възможностите, старт в живота.
63 Г. К. от Враца Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord,
защото публикациите Ви са интересни и много полезни за родителите, радвам се че давате равен шанс на децата за качествено образование.
64 П. И. от Враца Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото дава възможност на децата да развиват мисленето си, учат по-лесно, чрез игри. Децата ще се научат да четат по-хубаво и гладко!
65 М. Д. от Варна Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото те дават шанс на много хора да разгърнат пълния си потенциал и да заживеят един по-добър живот. Мозъкът е орган, уникален заради своята способност да се развива през целия живот на индивида чрез натоварване на мисловната дейност (невронните мрежи). Съграждането на ключови звена в мозъка е постижимо дори в напреднала възраст благодарение на Европейския център по невронауки. Придобиването на нови умения в областта на слуховата и зрителната обработка, научаването на английски език и престижната международна акредитация ме мотивират да се доверя на двата продукта. Вярвам в силата на науката, затова бих ги препоръчал на всекиго със Специални образователни потребности, както и на желаещите да говорят на английски език така, сякаш им е роден.
66 М. К. от Стара Загора Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото сте изобретателни и иновативни.. Успех 🍀 Интересен е самият замисъл, как ще се учат децата, с игра. Имам дъщеря на 5 години, на която изобщо не ѝ се пише и учи. Бих могла да опитам да приложа вашия начин, та да видим. Много е своенравна и трудна.. Ще опитам, човек се учи докато е жив!
67 С. Ф. от София Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото може да се учи език по приятен и забавен начин без да се натоварва прекалено.При децата материала е представен много интересно и любопитно,предизвиквайки ги да проявят любознателност.
68 Л. Т. от София Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото улесняват живота и навиците на младите хора. Лесни за използване, комфортно за използване.
69 С. Н. от София Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото е иновативен начин, по който не само бързо и лесно да се учи английски език, но се повишават и когнитивните способности на учениците. Още една добра новина е, че тези уроци са подходящи за деца със СОП, което е стъпка напред в грижата в развитието им.
70 Д. Г. от Варна Аз харесвам Neuro English и Fast ForWord, защото предоставя обучение на английски език по един много лесен и приятен начин,който не доскучава и може да задържи вниманието на децата .Харесва ми това ,че е онлайн и съобразено с индивидуалната заетост на човека.