Онлайн английски език – обучение във виртуално училище

Курсовете на Neuro English са подходящи както за деца, така и  за възрастни.

Запиши ме за курса Изпрати ми брошура

За Курса

Основната цел на курса Neuro English е усвояването на английски език на ниво роден език по един лек и забавен начин чрез участието на ученика в различни мини онлайн игри, където се съревновава със самия себе си и се стреми да подобри собствените си резултати. Игрите са съставени от два продукта на американската организация Scientific Learning Inc – Fast ForWord и Reading Assistant. Fast ForWord отговаря за части от изучаването на един език като слушане с разбиране, лексика, граматика, правопис и мислене на дадения език. Reading Assistant е единствената програма в света, която слуша как чете ученика и му помага, когато му е трудно да произнесе дадена дума. Текстовете, с които се работи са съобразени с възрастта на ученика и варират по дължина и жанр.
Продължителността на курса е строго индивидуална и зависи от времето и усилията, които всеки ученик инвестира. Ученикът може да очаква, че при пълна отдаденост и редовна работа с нашата програма може да усвои материал за 2 години в рамките на 3 месеца.  

Запиши ме сега

как протича курсът?

Обучението в Neuro English се извършва 100% онлайн в удобно за вас време и място. Единствените задължителни условия са:

 1. Да имате желание!
 2. Да имате компютър или таблет;
 3. Да имате стабилна Интернет връзка.

Когато започнете програмата, ще се запознаете със своя ментор. Той/тя ще следи как се справяте в упражненията, ще ви изпраща допълнителни материали, ако срещате предизвикателства, и ще отговоря на всичките ви въпроси.

умения, които се развиват по време на курса

Благодарение на упражненията по време на обучението с Neuro English, в чиято основа е науката Невропластика, в допълнение към усвоените знания по английски език се развиват следните когнитивни умения:

 • Внимание, памет и концентрация
 • Обработване на информация
 • Логическо и аналитично мислене
 • Въображение
 • Ясен фокус

защо Neuro english?

Учениците ни чувствително подобряват произношението си на английски език. Програмата тренира също когнитивните им умения и функциите за възприятие на мозъка. Лексиката и граматиката се обогатяват, което носи увереност в разговорите на английски език.

Когато нашите ученици завършат успешно всички нива в програмата, те успяват да се представят отлично на държавния зрелостен изпит по английски език след 12 клас. Освен това, нашата програма е ценно допълнение към подготовката за изпитите TOEFL iBT, IELTS, FCE и CAE.

Вие може да се убедите сами в предимствата на Neuro English, когато дойдете при нас. Все пак, ето още една част от фактите, които ни правят по-специални:

 • Програмата на всички ученици е съобразена с тяхното свободно време.
 • Осигуряваме постоянна, безпристрастна и детайлна обратна връзка на всички ученици.
 • Неограничен достъп и ползване на материалната база за всички ученици извън учебните занятия.
 • Практикуването на езика се осъществява в удобно за ученика време и място, от всеки съвременен компютър или таблет. Персонален учител наблюдава прогреса на детето по време на обучението и редовно изпраща подробни доклади относно неговото представяне.
 • Софтуерът зад „Neuro English“ следи резултатите на ученика и постоянно адаптира обучението според тях. Постепенно се подобрява скоростта на четене и разбиране, изгражда се английски акцент и в допълнението към овладяването на английския, учениците силно повишават цялостната си памет и внимание.
 • Голяма част от учениците на Neuro English са се записали по препоръка от доволен ученик, родител или клиент.
Запиши ме сега

как изглежда системата зад Neuro english

Курсовете на Neuro English са подходящи както за деца, така и за възрастни.
За да може възрастните по-лесно да влезнат в детския режим на учене, който е по-ефективен за възприемане и научаване, по време на обучението се използват анимация, картинки и сюжети които са близки да нашето детско възприятие.

разгледайте нашата брошура !

Ако искате да получите още информация за Fast ForWord; Reading Assistant; нивата на курса Neuro English; историята, принципа и системата зад Neuro English, разгледайте нашата брошура. 

изпрати ми брошура

често задавани въпроси:

Какво е различното между тази система и стандартните курсове?

Системата на Neuro English е базирана върху науката Невропластика, която изследва как работи мозъкът и е проектирана да работи директно с нашето „сиво вещество“ – така, както едно новородено учи майчиния си език.

Защо Neuro English е по-ефективна от стандартните курсове?

Neuro English използва над 80 патента в своя курс, които помагат обучението да се ускори, като премахват стандартните парадигми за повтаряне и запаметяване чрез зубрене. Тук тя е заменена с игра, когнитивни похвати и няколко малки тайни, чрез които магията на Neuro English прави чудеса.

Колко нива има системата?

Системата има 9 нива, които са разделени на 3 части. Първите две нива тренират когнитивните умения и функциите за възприятие на мозъка, като увеличават същевременно набора от думи, които разпознаваме и владаеем. Мозъкът се научава да разпознава и възприема специфичните звуци за английския език.

Нивата от 3 до 8 продължават да тренират когнитивните умения и функциите за възприятие на мозъка, увеличават набора от думи, които разпознаваме и владаеем, но като допълнение комбинират когнитивната подготовка със задълбочено познание в английската граматика, лексиката и способността за възпроизвеждане на английска реч. Тук се постига чувствително подобрение върху умението да пишем английски текстове.

Ниво 9 се концентрира единствено върху увеличаването на разбирането, лексиката, граматиката и употребата на английски език.

Ако искате да получите по-детайлна информация относно упражненията за всяко ниво, разгледайте нашата брошура.

Издавате ли фактури за обучение?

Да, издаваме фактури за обученията си!

Ако имам затруднения, има ли към кого да се обърна?

Да! Всеки ученик има персонален учител, който следи неговото развитие, дава му подробни репорти за представянето и напътствия за местата, където се затруднява. Ако имате каквито и да е въпроси, може да се обръщате към него/нея. В началото ще получите неговите/нейни координати – skype, телефон, e-mail, имена и ще ви се обади, за да се запознаете.

Той/Тя ще е с вас през цялото време. Така че няма да сте сам! И най-важното, той ще ви щипе и бута по рамото, когато изоставате с уроците!

Какъв е минималният срок на обучение?

Обучението е разделено на тримесечия. Започвате първоначално за 3 месеца, които са достатъчни, за да преминете първите 2 нива. След това вие решавате дали да продължите, или не.

Системата наистина ли е американска?

Да, системата е създадена и проектирана от учени в Америка. Компанията, която притежава и развива системата, се казва Sci Learn Corporation и е базирана в Калифорния, САЩ.

Колко струва и как се плаща?

Neuro English се предлага под формата на месечен абонамент (виж Общи условия), който започва от първо число на месеца и приключва в края на всеки календарен месец. Месечният абонамент се определя от протокола, който ученикът използва. Нашите протоколи варират от 3 дни по 30 минути на ден до 5 дни по 50 минути на ден. Опитът ни показва, че за да има видим ефект, продуктът трябва да се използва минимум 3 месеца.