Промоция до 30.06.2020 г. – получавате Fast ForWord безплатно и спестявате 300 лв месечно!

COVID-19: Онлайн обучението е обявено като средство за борба с новия коронавирус от Световната здравна организация.

Възползвайте се от системата Fast ForWord, която повече от 20 години се използва в над 55 държави от милиони потребители!

 • Езикът се усвоява на майчино ниво
 • Учите, докато се забавлявате
 • В удобно време и място
 • Адаптиране спрямо темпото и възможностите на ученика
 • Подготовка за TOEFL iBT, IELTS, FCE и CAE
 • Изгражда се английски акцент

Р Е Г И С Т Р А Ц И Я:

  • Подобрява скоростта на четене и разбиране
  • Подобряване на паметта, вниманието и още много когнитивни умения

  Настоящата ситуация изисква от нас бързо да се адаптираме. Ние знаем колко важно е учениците да продължат да учат и да се развиват, особено във време на несигурност. В момента единственият начин да продължим с ежедневието си е чрез дистанционно обучение. Затова, ние предлагаме иновативната програма Fast ForWord за изучаване на английски език на промоционални условия.

  Fast ForWord е програма, съставена от упражнения, които използват принципа на възнаграждението като мотиватор и цели създаване на нови невронни връзки в мозъка, докато едновременно с това развива когнитивни и академични умения. Програмата е изцяло онлайн базирана и може да се прави по всяко време и от всяко място.

  100% безплатно използване на Fast ForWord. До 30.06.2020 г. всеки нов клиент заплаща само 50 лева еднократна административна такса за обслужване и учи английски език безплатно. Ние искаме да развием потенциала на нашите клиенти и да дадем възможност на всеки да усети ефекта от програмата, да постигне целите си и да преодолее трудностите, защото това е възможно.

  Промоцията важи само за нови клиенти!

  Ако:

  Нямате време

  и искате да научите английски език?

  Сте вечно начинаещ

  и/или леко напреднал?

  Искате да се явите

  на изпит по английски?

  Искате да учите с темпо

  според Вашите възможности

  Имате трудности с

  произношението или запомнянето?

  Искате да спестите

  време и пари?

  Детето ви има

  проблеми с четенето?

  Детето ви има

  обучителни затруднения?

  Научи повече:

  Как протича обучението?

  Обучението чрез системата Fast ForWord се извършва 100% онлайн в удобно за вас време и място. Единствените задължителни условия са:

  • Да имате компютър и слушалки;
  • Да имате стабилна Интернет връзка;
  • Да имате Chrome или съвместим уеб браузър.

  Когато започнете програмата, ще се запознаете със своя ментор. Той/тя ще следи как се справяте в упражненията, ще ви подкрепя и ще изпраща допълнителни материали, ако срещате предизвикателства, и ще отговоря на всичките Ви въпроси.

  Защо Fast ForWord?
  • Учите, докато се забавлявате – курсът е организиран изцяло под формата на онлайн игра. Всички упражнения използват компютърни анимации, което значително улеснява процеса на учене, защото играта е естествения начин за учене при човека. Използват се анимации, картинки и сюжети с цел по-ефективно възприемане и учене;
  • Езикът се усвоява на майчино ниво – учените изследват какви са причините хората да не разбират даден език или да имат затруднения да учат чужди езици. Те установяват, че едно от най-важните неща е мозъкът да може да чува и обработва звуците. Затова в първите две нива на онлайн курса по английски, фокусът е върху звуците и по-малко върху английска лексика и граматика;
  • Програмата преодолява обучителните трудности, тъй като тренира също когнитивните умения и функциите за възприятие на мозъка;
  • С напредване в програмата, постепенно се подобрява скоростта на четене и разбиране, изгражда се английски акцент и в допълнение към овладяването на английския, учениците силно повишават цялостната си памет и внимание;
  • Когато нашите ученици завършат всички нива, те успяват да се представят отлично на държавния зрелостен изпит по английски език след 12 клас. Освен това, нашият онлайн курс по английски е ценно допълнение към подготовката за изпитите TOEFL iBT, IELTS, FCE и CAE.
  • Програмата на всички ученици е съобразена с тяхното свободно време;
  • Неограничен достъп и ползване на материалната база за всички ученици извън учебните занятия – можете да правите упражненията по всяко време;
  • Практикуването на езика се осъществява в удобно за ученика време и място, от всеки съвременен компютър или таблет;
  • Персонален учител наблюдава прогреса на детето или Вас по време на обучението и редовно изпраща подробни доклади;
  • Софтуерът зад “Fast ForWord“ следи резултатите на ученика и постоянно адаптира обучението според тях;
  • Изследванията доказват, че в рамките на от четири до шест седмици работа с програмата се постигат резултати, които могат да се постигнат за една-две години със стандартно обучение.
  Факти и научни изследвания

  През последните 20 години повече от 250 научни изследвания от реномирани университети в хиляди училища демонстрират ефективността на нашите програми при ученици в разнообразни области – от начално и основно обучение в детски градини и училища до ученици в гимназии и университети, както и в много други области.

  Кои сме ние?

  Ние от Европейски център по невронауки предлагаме образователната програма – Fast ForWord – иновативен подход за изучаване на английски език, създаден от невролози и невропсихолози. Уникалният ни подход съчетава науката за учене, науката за работата на човешкия мозък и неговата пластичност, адаптивни технологии в разнообразни учебни среди и играта като първичен и естествен начин за учене. Програмата е подходяща за деца, които имат основни умения за работа с компютър и мишка, както и за възрастни.