Aнглийски за деца 1 онлайн курс
Aнглийски за деца

Защо е толкова важно за децата да изучават английски?

Английският език без съмнение е най-важният език в наши дни. Той на практика се е превърнал в един своеобразен международен език, след като е приет за официален такъв в Европейския съюз, Организацията на обединените нации и различни други световни организации. Ето основните причини, поради които и вашето дете трябва да учи английски:

  • достъп до информация – владеенето на английски дава още от ранна възраст достъп до необятно количество информация, Факт е, че повечето от най-големите медии в световен мащаб са англоезични. На английски са написани и редица научни материали, художествени произведения и т.н.
  • много нови възможности – разбира се, английският е решаващ и при търсене на работа, кариерно развитие и полезни бизнес контакти. В днешно време на трудовия пазар кандидатите, владеещи английски език, са в пъти по-предпочитани в сравнение с останалите.

Както вече казахме, в съвременното общество английският език е необходимост. Колкото по-рано децата започнат да го изучават, толкова по-бързо ще станат добри в него. За съжаление, в забързаното ежедневие родителите нямат време да ги водят на курсове и оттук произтича въпросът: Как хем детето да учи английски, хем родителят да ходи на работа? Едно решение е родителят да води наследника си на курс след работа, но тогава малчуганът е уморено след дългия учебен ден и курсът не е много ефективен. От друга страна, детето би предпочело да си играе на компютъра или таблета, отколкото да пише думи и да учи английска граматика. Ние знаем това и предлагаме алтернативен вариант: онлайн курс по английски език под формата на компютърна игра.

Aнглийски за деца 2 онлайн курс
Aнглийски за деца

За курса по английски за деца

Детето получава достъп до онлайн платформа и прави упражненията 3-5 дни в седмицата по 30-50 минути на ден. Всяко ниво в нашата система включва между 5-7 игри, които развиват когнитивните умения на детето, докато то учи английска лексика и граматика. Фокусът на първите две нива в системата е върху разпознаването на звуците, фонемите, сричките и думите. Системата е базирана на науката невропластика и упражненията по английски се адаптират спрямо резултатите на ученика. Когато той се справя добре, трудността на упражненията по английски постепенно се увеличава. Когато среща затруднения, системата повтаря материала, докато бъде овладян. При всеки верен отговор, малчуганът чува звук, който го окуражава да продължи да се старае така и за напред.

Въпреки че обучението по английски е онлайн, детето има индивидуален ментор от първия ден на обучението си в Neuro English. В началото той/тя изпраща подробни ръководства и съвети за всички упражнения по английски. При всяко влизане в системата, менторът получава подробна информация за представянето на ученика във всяко от упражненията. Всяка седмица той/тя информира родителите как се справя наследника им. Ако той има затруднения с някое от упражненията по английски, менторът изпраща допълнителни материали по имейла. Организираме и срещи на живо с деца, които имат затруднения с някои от упражненията.

Aнглийски за деца 3 онлайн курс
Aнглийски за деца

За да започне, детето първо трябва да има желание да среща нови предизвикателства! На второ място, то трябва да разполага със стабилна Интернет връзка и може да използва компютър с мишка или таблет iPad.

Английски за деца 10
Английски за деца 11
Английски за деца 12
Английски за деца 13
Английски за деца 14
Английски за деца 15