В съвременното общество английският език е необходимост и колкото по-рано децата започнат да го изучават, толкова по-бързо ще станат добри в него. В забързаното ежедневие родителите често имат трудности да организират своите ангажименти и да водят детето на курсове по английски. Често детето би предпочело да си играе на компютъра или таблета, отколкото да пише думи и да учи английска граматика. Ето защо ние предлагаме алтернативен вариант: Neuro English – онлайн курс по английски език под формата на компютърна игра.

 

Aнглийски за деца 1 онлайн курс

 

Нашата онлайн програма за деца е на един клик разстояние, а когато влезе в нея, то влиза в света на Fast ForWord, който е причудлив и пълен с непознати герои. Понякога те са животни, друг път извънземни или роботи, но важното е, че зад всеки един от тях стои определено умение, което неусетно тренираме. Упражненията тренират всички основни езикови уменияслушане, четене с разбиране, говорене, граматика. Всичко това се случва по интерактивен начин, базиран на научни изследвания.

Седейки на дивана си или на което и да е място с достъп до интернет, детето изучава английския, точно както е научило и българския – на принципа „проба-грешка“/ чрез модели и преживяване.

Как точно работи Neuro English?

В онлайн курса Neuro English използваме 2 продукта – програмите Fast ForWord и Reading Assistant.

Програмата Fast ForWord е разделена на 8 нива, като всяко от тях е съдържа между 5 и 8 игри. Първите нива (Foundations I, Foundations II) акцентират върху разпознаване на фонеми и срички, както и основни граматически правила. С напредването на ученика, сложността на упражненията се увеличава и фокусът се измества върху обогатяване на речниковия запас и четене с разбиране.

Детето получава достъп до онлайн платформа и прави упражненията 3-5 дни в седмицата по 30-50 минути на ден.

Всеки път, когато ученикът влезе в профила си, той има 50 минути, в които да се упражнява. Кои  игри от нивото ще са активни и каква ще е тяхната продължителност определя софтуерът Fast ForWord, който се учи и изменя спрямо силните и слаби страни на детето. Упражненията са съобразяват с индивидуалните потребности  и повторенията са там, където е нужно.

Всяко ниво в нашата система включва между 5-7 игри, които развиват когнитивните умения на детето, докато то учи английска лексика и граматика. Фокусът на първите две нива в системата е върху разпознаването на звуците, фонемите, сричките и думите.

Системата е базирана на науката невропластика и упражненията по английски се адаптират спрямо резултатите на ученика. Когато той се справя добре, трудността на упражненията по английски постепенно се увеличава. Когато среща затруднения, системата повтаря материала, докато бъде овладян. При всеки верен отговор, малчуганът чува звук, който го окуражава да продължи да се старае така и за напред.

Въпреки че обучението по английски е онлайн, детето има индивидуален ментор от първия ден на обучението си в Neuro English. В началото нашият учител изпраща подробни ръководства и съвети за всички упражнения по английски. При всяко влизане в системата, учителят получава подробна информация за представянето на ученика във всяко от упражненията. Учителят следи  прогреса на детето докато то прави упражненията си, дава съвети и насоки, изпраща допълнителни материали и информира родителите за прогреса на детето им всяка седмица. Той е там, за да направи ученето още по-вълнуващо и интересно.

При затруднения, учителят организира допълнителни уроци, където английският продължава да е единствен език, а усвояването на материала по забавен начин – основен приоритет.

Как програмата Neuro English е по-различна от останалите онлайн курсове по английски?

 • Fast ForWord е софтуер, който се изменя спрямо представянето на вашето дете. Програмата дава упражнения, които са съобразени с уменията и възрастта на детето. Задачи и игри, които развиват нови способности, като не повтаря неща, които вече са добре усвоени. Детето упражнява повече нещата, с които се затруднява, което прави самия процес динамичен и интересен. 
 • Подходящ е за съвсем малки деца, които не са имали опит с езика или не могат да пишат. Подходящ е и за по-напреднали юноши, които се подготвят за изпити.
 • Достъпът до програмата е напълно неограничен – имате абсолютната свобода да изберете часа, деня и мястото, където да се упражнява. 
 • Позволява бърз напредък – постиженията при редовно правене на упражненията са много по-бързи отколкото при традиционния подход на обучение. 
 • Продължителността на курса изцяло зависи от темпото на ученика. Средно едно ниво отнема около 6 седмици, но ако отделя повече време, детето може да приключи  с курса по-рано.
 • Гласовото разпознаване е ключов елемент, който заменя човешкия фактор от упражненията за говорене. Детето не се притеснява от произношението и скоростта си на напредване и получава незабавна обратна връзка как се справя от самия софтуер, което го мотивира да продължи напред.
 • Вашето дете ставате част от едно общество, разпръснато в над 50 държави, което се учи и развива заедно с Fast ForWord.

girl-and-a-laptop

 

 Как да запиша детето си?

 1. Направете регистрация през нашия сайт: Регистрация
 2. Заплатете таксата (по банков път) в съответствие с избрания план: Цени
 3. Пригответе слушалки и стабилна интернет връзка
 4. Влезте в профила 
 5. Влезте в света на Fast ForWord и започнете обучението по английски език

 

За да започне, детето трябва да разполага със стабилна Интернет връзка и може да използва компютър с мишка или таблет iPad.

 

Английски за деца 10
Образователни игри 6 предимства и приложения
Образователни игри 156
ant-antics
girl-online-education