Fast ForWord

уникалната програма, подходяща за деца, които:

 • По цял ден седят пред компютъра, телевизора или таблета и играят видеоигри;
 • изостават с голяма част от учебния материал по английски език;
 • трябва да научат английски език лесно, бързо и трайно, докато се забавляват
 • имат специални образователни потребности

  Промоция: 

  До 30.06.2020 г. всеки нов клиент ще заплати само 50 лева административна такса за обслужване и ще може да се възползва от онлайн курса безплатно. 
ИСКАМ ДА НАУЧА ПОВЕЧЕ - ИЗПРАТИ МИ БРОШУРА ЗАПИШИ ЗА ОБУЧЕНИЕ


  Въведете валиден електронен адрес за обратна връзка.


  Клиентът може да е различен от потребителя (например родителят е клиентът, а детето е потребителят)


  Въведете телефон за връзка


  Населеното място е нужно за организираните събития на живо и лични срещи, когато е необходимо. Адресът също се изполва за изпращане на сертификати и награди.


  Потребителят може да е различен от клиента (например детето е потребителят, а родителят е клиентът). Името на латиница е необходимо за регистрацията в системата Fast ForWord.


  Потребителят може да е различен от клиента (например детето е потребителят, а родителят е клиентът). Името на латиница е необходимо за регистрацията в системата Fast ForWord.


  Датата на раждане е необходима при създаване на потребител в системата и определяне на правилната група упражнения според неговата възраст.


  Играта на компютър с клавиатура и мишка е различно от игра на смарт телефон или таблет. От таблетите, единствено се поддържа iPad. Android и други таблети не се поддържат.

  ДаНе съм сигуренНе


  Тестове по английски език съдържат различни типове въпроси, които оценяват вашата лексика, граматика, слушане с разбиране и т.н. Понеже системата е създадена от американски учени, резултатите от теста отнасят знанията на ученика към класа, за който той е подготвен, съпоставимо към образователната система в САЩ. Тестът измерва резултатите на ученика спрямо показателите: Grade Equivalent, National Percentile и Reading Proficiency Levels. Тестът е труден за хора които не са родени в английско говоряща държава, дори за някои преподаватели по английски език. За повече информация виж тук: Тестове по английски

  НеДа