Английски за възрастни

За много от нас английският представлява едно предизвикателство, с което ни е трудно да се преборим. Сблъскваме се с него в работа, когато учим или пътуваме, на улицата, слушайки любимата си музика или търсейки информация онлайн. Макар и навсякъде около нас, между английския и нас остава една бариера, която ни е трудно да прескочим.

stressed-student

 

Нашето иновативно решение е Neuro English – онлайн курс по английски език под формата на компютърна игра, базиран на невропластичност и невронаука.

 

В курса използваме международно признатите софтуерни програми – Fast ForWord и Reading Assistant, които имат значими успехи за обучение на възрастни по английски езикТе са разработени в САЩ и са изцяло базирани на научни изследвания. Fast ForWord е съставена от различни игри-упражнения, които тренират всички основни езикови уменияслушане, четене с разбиране, говорене, граматика. Reading Assistant помага за подобряване на произношението и акцента. 

Учете английски с нас!

Какво се случва по време на курса?

Началното ниво за възрастни (Elements I) е с фокус върху разпознаване и разграничаване на сходни фонеми, срички и думи. Защо това е важна първа стъпка? Изследвания сочат, че причината да говорим с акцент е, че  тъй като не срещаме същите звукове в собствения език, ние не можем нито да ги чуем, нито да ги възпроизведем, говорейки на английски. Тренирайки слуха си чрез повторения, ние започваме да чуваме ясно новите звукове, като това подобрява едновременно слуха, разбирането и акцента ни.

По-високите нива (Reading Level 1, 2, 3) наблягат върху граматически структури, обогатяване на речниковия запас и четене с разбиране. Това отново се случва неусетно – чрез игри, включващи различни текстове и упражнения. Целия учебен процес е базиран на принципа „проба-грешка“ и Вие се учите чрез своето собствено преживяване.

Заедно с тези нива, активираме и програмата Reading Assistant. Това е технология за четене, която използва гласово разпознаване. В тази програма имате достъп до десетки текстове, вариращи по тематика, трудност и големина. Задачите в нея са да четете, изговаряте нови думи, а програмата е там, за да ви чуе и поправи, когато се затрудните.

През цялото време имате и свой персонален учител, към когото можете да се обърнете при въпроси или желание за допълнителна практика по английски език. Учителят Ви дава допълнителни материали, насоки и Ви информира как напредвате. 

Как програмата по английски за възрастни е по-различна от останалите курсове?

 • Програма, базирана на невронаука и невропластичност, която помага да се преодоляват основните причини за трудностите при изучаването на чужд език при възрастните. Научно доказан метод от международни университети
 • Индивидуална програма. Fast ForWord е софтуер, който се изменя спрямо вашето представяне и умения. Упражненията са съобразяват с индивидуалните нужди на учащия, предоставят се допълнителни упражнения в тези сфери, в които е необходимо да се упражнявате повече.
 • Изгражда английски акцент и ви дава увереност в уменията ви
 • Достъпна по всяко време и от всяко място 
 • Използвате програма, която има над 4 000 000 потребители сред 50 държави и с над 20+ години световен опит.
 • Подходяща за напълно начинаещи,  вечно начинаещи или малко напреднали, за явяващи се на изпити и за всеки, който иска да подобри или поддържа нивото на езика си.
 • Индивидуална продължителност на курса. Средно едно ниво отнема около 6 седмици, но ако отделяте повече време, можете да приключите с всяко ниво по-рано.

 Как да запиша детето си?

 1. Направете регистрация: Регистрация
 2. Заплатете израния тип такса (по банков път): Цени
 3. Необходими са слушалки и стабилна интернет връзка
 4. Влезте в профила си
 5. Започнете обучението по английски език с Fast ForWord