Кои сме ние?

Neuro English е официален представител на Scientific Learning Inc. Neuro English разпростанява достъпен, развлекателен и изключително успешен начин за изучаване на английски език.

За Нас

Европейски център по невронауки е официален представител на Scientific Learning Inc. Нашият екип имаме права за разпространение на продуктите в България, Гърция, Македония, Сърбия, Албания и Черна гора. Нашите основни цели са повишаване на знанията по английски език на ученици и възрастни, както и подпомагане на деца със затруднения чрез методите на невропластиката по един достъпен, интересен и развлекателен начин, под формата на компютърна игра и забавление! Затова предлагаме обучение по английски език и терапия за деца с нарушения в развитието

Нашите основни цели са повишаване на езиковите знания по английски език на ученици и възрастни, както и подпомагане на деца със затруднения чрез методите на невропластиката по един достъпен, интересен и развлекателен начин, под формата на компютърна игра и забавление!

Ние вярваме, че всеки човек може да се научи да говори английски език като роден. Същата вяра е подтикнала проф. Мерзеник и неговите колеги да създадат Fast ForWord и Reading Assistant, където чрез методите на невропластиката и игри те пресъздават процесите, които се случват в детския мозък между 3-месечна и 3-годишна възраст. Това е един естествен начин за учене на език, без да знаем какво е глагол, съществително име, прилагателно име, единствено и множествено число.

Ние предоставяме онлайн програми за ускорено учене, които дават възможност на учениците да направят трайни академични постижения. Уникалният ни подход съчетава науката за учене, науката за работата на човешкия мозък и неговата пластичност, адаптивни технологии в разнообразни учебни среди и играта като първичен и натурален начин за учене. Повече от 250 научни изследвания от хиляди училища, над 20 години демонстрират ефективността на нашите програми за ученици в много разнообразни области – от начално и основно обучение в детски градини и училища до средни и напреднали ученици, както и в много други области, като бизнес и т.н.

НАШАТА МИСИЯ

Мисията на Европейски център по невронауки е да дадем възможност на нашите клиенти да разгърнат пълния си потенциал, чрез подобряване на когнитивните умения, повишаване на емоционалната компетентност и развиване на социалните умения.

НИЕ ВЯРВАМЕ
Че всеки човек може да се научи да говори английски език като роден.


НИЕ ПРЕДОСТАВЯМЕ
Онлайн програми за ускорено обучение, които дават възможност на учениците да придобият трайни знания по английски език.

Мирослав начев
Управител

Всичко започва от Невропластиката, когато основателят Мирослав Начев прочита втората част на книгата “Абсолютна неограниченост” за Хавайския метод Хоопонопоно от Джо Витале и д-р Хю Лен. След нея следват други книги и филми като “Невероятният мозък” от Норман Дойджи и историите на създателите на невропластиката – проф. Майкъл Мерзеник и Барбара Ароусмит. Вдъхновен от новите знания за мозъка и резултатите, които се постигат чрез тях, Миро се свързва с проф. Мерзеник от САЩ и Барбара Ароусмит от Канада. Вследствие на това се създава нашата организация.

надя иванова
ментор

Надя Иванова се присъединява към екипа малко след основаването му през 2016. Тя учи две специалности едновременно – Бизнес администрация и Икономика – в Американския университет в България. Притежава сертификат Pearson Test of English (PTE). Надя ежедневно следи представянето на всеки от учениците в различните нива на програмата. Ако някой от тях среща предизвикателства, тя му помага да ги преодолее и да продължи напред по пътя към изучаването на английски език.

камелия начева
продажби / връзка с клиенти

Камелия се присъединява към екипа в началото на 2017,
след като се завършва успешно образованието си в Холандия и се завръща в България. Тя има бакалавърска степен по Електроника и Електротехника. Привлечена от идеята зад Neuro English, тя решава да се включи е проекта за разпространение на тази платформа в България и съседните Балкански държави.
Камелия отговаря за комуникацията с нашите клиенти и съответно за намирането на нови ентусиасти за усвояването на английски език.

Нашите партньори са :

Exclusive sanatorium-resort treatment and rest programs for the elderly based on modern Israeli systems for the treatment of chronic diseases using methods of rehabilitation medicine and physiotherapy.

Эксклюзивные санаторно- курортные программы лечения и отдыха для пожилых людей на основе современных израильских систем лечения хронических заболеваний методами реабилитационной медицины и физиотерапии.